Our Wines

RIESLING
Granit 2016

Guide Gilbert et Gaillard Médaille d’Or 87/100
   
Dry and fruity wine ( our driest Riesling ), very typical, sharp and racy in mouth, perfect with shelfish, sauerkraut and starters.

Serving temperature of 10-12° C.
 

RIESLING
Vieilles Vignes 2015 - bientôt épuisé

Guide Gilbert et Gaillard 89/100 - Revue des vins de France 15,5
   
A really fine and sharp nose with floral nuances, very complex in mouth, a perfect match for fish, shelfish and white meats.

Serving temprature of 10-12 ° C.
 
 
 

RIESLING
Grand Cru Frankstein 2015

Revue des Vins de France 15,5 - Wine Enthousiast 91/100
   
Le terroir granitique du Frankstein transmet à ce vin finesse, puissance et minéralité. Un grand vin de garde. S’accommode parfaitement avec  les poissons et viandes blanches.

Servir à 10-12°..